doe jij mee aan onze

Schoolkamp in groningen?

Een schoolkamp is meer dan alleen een uitstapje; het is een ervaring waarin studenten zich ontwikkelen en blijvende herinneringen opdoen. Voor het ideale schoolkamp in Groningen moet je bij Qtime Adventures zijn. Hier beleven studenten de pracht van de natuur en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd en vermaakt. We hebben een uitgebreid aanbod van activiteiten, van spannende outdoor escape games tot boeiende teambuilding activiteiten. 

 Wat Qtime Adventures zo speciaal maakt, is onze persoonlijke aanpak. We geloven dat elk schoolkamp maatwerk moet zijn, afgestemd op de unieke behoeften en wensen van de groep. Ons ervaren team staat klaar om een programma te ontwerpen dat perfect past bij jouw studenten. We hechten veel waarde aan veiligheid. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren professionals, die garant staan voor een zorgeloze en plezierige ervaring.

 Zoek je een onvergetelijk schoolkamp in Groningen? Kies dan voor Qtime Adventures. Net als vele scholen voor je, ga je een ervaring tegemoet die je niet snel vergeet.

Direct contact?

Bel: 0631934598 of 0648855253

Mail: info@qtimeadventures.nl

Of vraag direct een offerte aan

Outdoor schoolkamp in Groningen: een dag vol actie en plezier

Een schoolkamp in Groningen georganiseerd door Qtime Adventures bestaat uit een dag vol met plezier, samenwerking en avontuurlijke activiteiten. De dag wordt gestart bij De Zwerfsteen, waarbij leerlingen ontvangen worden met een warm welkom en uiteraard iets lekkers. Vervolgens worden leerlingen uitgedaagd en vermaakt met een programma vol met actie en plezier. Het programma kan naar wens worden opgesteld. Of je nu ’s ochtends kiest voor twee activiteiten of liever 1 activiteit per dagdeel, de keuze is reuze! Na een bruisend programma kunnen leerlingen nagenieten met een smaakvolle lunch en kunnen ze nog lekker napraten over al het plezier dat ze hebben gehad. Dit alles onder begeleiding van de professionele begeleiders van Qtime Adventures die jouw schoolkamp in Groningen onvergetelijk zullen maken. 

Wil je een idee krijgen hoe het schoolkamp eruit komt te zien? Bekijk dan onze programma’s! 

Een divers aanbod aan leuke activiteiten

Wil jij je leerlingen een leuke, avontuurlijke en leerzame ervaring bieden? Kies dan voor Qtime Adventures voor het organiseren van jouw schoolkamp in Groningen! Wij bieden jouw leerlingen een diverse mix van activiteiten, die zowel de zintuigen prikkelen als educatief zijn. Ons programma, dat we op maat voor je kunnen samenstellen, daagt de leerlingen fysiek uit en zet ze aan het nadenken. Als kers op de taart leren ze ook nog eens om samen te werken. Hieronder lees je meer over de verschillende activiteiten die wij bieden.

 • Escape from the forest: Moedig leerlingen aan om als team na te denken en uitdagingen aan te gaan om uit een betoverend bos te ontkomen. Dit is een ervaring die de band tussen leerlingen zal versterken door samen te werken. 
 • Archery tag: Tijdens je schoolkamp in de voetsporen van Robin Hood treden? Archery tag brengt boogschieten, paintball en trefbal samen. Dankzij pijlen met foam-tops biedt het zowel veiligheid als spanning. Ideaal om saamhorigheid onder de leerlingen te bevorderen.
 • Outdoor games: Versterk de banden tussen klasgenoten met onze outdoor games. Dit zijn niet zomaar spellen, deze leuke activiteiten laten leerlingen strategisch nadenken en samenwerken. 
 • Bouwopdrachten: Tijdens onze bouwopdrachten worden leerlingen gestimuleerd om hun creativiteit in de praktijk te brengen. Door bijvoorbeeld vlotten en katapulten te bouwen, ontwikkelen leerlingen hun technische inzicht, terwijl ze tegelijkertijd hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden aanscherpen.
 • Bootcamp: Tijdens een bootcamp worden leerlingen zowel fysiek als mentaal uitgedaagd en leren ze het belang van teamwork en doorzettingsvermogen. Het biedt een leuke, avontuurlijke uitdaging waar leerlingen hun energie in kwijt kunnen en waarbij ze zich fysiek ontwikkelen. 
 • Kanovaren: Beleef de prachtige wateren van Drenthe op schoolkamp! Terwijl je samen peddelt, geniet je van de omliggende natuur en versterk je de band met je klasgenoten. 

Waarom kiezen voor Qtime Adventures?

Qtime Adventures is dé specialist in het organiseren van een onvergetelijk schoolkamp in Groningen. We begrijpen hoe belangrijk het is voor scholen om ervaringen buiten de klas te bieden die zowel leerzaam als leuk zijn. Hieronder lees je wat ons nog meer speciaal maakt. 

 • Diversiteit in activiteiten: Ons brede aanbod varieert van uitdagende outdoor escape rooms tot avontuurlijke bouwopdrachten, zodat elke leerling een activiteit vindt die past bij zijn of haar interesses en vaardigheden.
 • Locaties: Onze locaties, te midden van de natuur, bieden een unieke setting waar leerlingen kunnen genieten van de schoonheid van de buitenomgeving en leren buiten hun comfortzone te treden.
 • Aanpassingsvermogen: We waarderen de individualiteit van elke school en stellen daarom op maat gemaakte programma’s samen die specifiek zijn afgestemd op de doelen en behoeften van elke schoolklas.
 • Professionele begeleiding: Onze ervaren en deskundige instructeurs zorgen voor een veilige leeromgeving, waarin ze de kinderen begeleiden in zowel plezier als educatie, zodat leerkrachten vol vertrouwen kunnen deelnemen.
 • Samenwerkingsgerichte activiteiten: Met een focus op teambuilding zijn onze activiteiten ontworpen om samenwerking, communicatie en leiderschapsvaardigheden bij leerlingen te stimuleren en te versterken.
 • Onderwijs en betrokkenheid: Bij Qtime Adventures staat leren centraal. Terwijl de leerlingen zich vermaken, zorgen we ervoor dat ze ook waardevolle lessen en inzichten opdoen die ze in de klas kunnen toepassen.
 • Passie: Ons gepassioneerde team is volledig toegewijd aan het creëren van memorabele en inspirerende ervaringen voor elke deelnemende leerling, wat het schoolkamp in Groningen onvergetelijk maakt. 

Schoolkamp in Groningen organiseren?

Wil je jouw leerlingen een ervaring bieden die ze nog lang zullen herinneren? Kies dan voor Qtime Adventures voor het organiseren van een schoolkamp in Groningen. Dankzij ons gevarieerde aanbod, deskundige begeleiding en ongeëvenaarde passie voor avontuur garanderen wij een unieke ervaring. Ben je enthousiast geworden door deze informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wil je graag nog meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0631934598 of 0648855253. Je kunt ons ook mailen op info@qtimeadventures.nl. Trakteer je leerlingen op een prachtig schoolkamp in Groningen samen met Qtime Adventures!

vraag vrijblijvend een offerte aan

maak kennis met onze schoolkamp begeleiders

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?