schrijf jij je in voor

Bootcamp?

Ben jij klaar voor een avontuurlijke workout en een gezonde levensstijl? Schrijf je dan nu in voor de bootcamp van Qtime Adventures en word de beste versie van jezelf! Tijdens deze full body workout ligt de focus op een unieke training ervaring met een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. En dat lekker in de buitenlucht! Dit alles onder leiding van onze ervaren en gemotiveerde trainers.

Onze bootcamp trainingen vinden plaats in de prachtige bosrijke omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch. Daar maken we gebruik van het bootcampveld en onze toffe stormbaan, zodat wij gezamenlijk jouw fysieke en mentale doelen kunnen bereiken.

Onze trainingen zijn geschikt voor mensen van alle niveaus, dus of je nu net begint of al een ervaren sporter bent, wij zorgen dat je op een veilige manier aan jouw gehele fitheid werkt.

aanmelden?

13 + 15 =

de bootcamp trainers

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?