doe jij mee aan onze

Bootcamp in Drenthe?

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende manier om fit te worden? Dan ben je bij Qtime Adventures aan het juiste adres! Wij bieden een avontuurlijke workout in de vorm van een bootcamp in Drenthe. Samen met onze enthousiaste en ervaren begeleiders voer je een full body workout uit, waarbij plezier, uithoudingsvermogen en kracht hand in hand gaan. Als kers op de taart 

Onze bootcamp trainingen vinden plaats in de prachtige bosrijke omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch. De unieke natuurlijke setting biedt de perfecte achtergrond voor onze intensieve trainingen. Binnen dit decor maken we gebruik van het speciale bootcampveld en onze uitdagende stormbaan. Deze faciliteiten stellen ons in staat om samen met jou zowel fysieke als mentale doelen te bereiken, ongeacht je huidige fitnessniveau.

Of je nu een beginner bent op het gebied van fitness of al jarenlang sportervaring hebt, onze bootcamp in Drenthe is zorgvuldig ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige, maar uitdagende manier aan je algehele fitheid werkt.

Direct contact?

Bel: 0631934598 of 0648855253

Mail: info@qtimeadventures.nl

Waarom kiezen voor Qtime Adventures? 

Bij Qtime Adventures word je begeleid door ervaren en gemotiveerde trainers die erop gericht zijn jou te motiveren en uit te dagen op elk moment. De bootcamp vindt plaats in de schitterende, bosrijke omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch. Dit natuurlijke landschap wordt aangevuld met ons speciaal ontworpen bootcampveld en de uitdagende stormbaan. Onze aanpak is gericht op het bereiken van zowel fysieke als mentale doelen, of het nu gaat om spieropbouw, conditieverbetering of simpelweg een goede zweetsessie. Ongeacht je ervaring of niveau in sport, de trainingen bij Qtime Adventures zijn zo ontworpen dat ze iedereen, van beginner tot gevorderde, aanspreken en je op een veilige en effectieve manier helpen je fitheid te verbeteren.

Wat kun je verwachten van onze bootcamp in Groningen? 

Wanneer je voor onze bootcamp in Drenthe kiest, kies je niet zomaar voor een doorsnee workout. Wij bieden een totale sportieve ervaring die je zeker zal uitdagen. Maar dat is niet alles. 

  • Persoonlijke aandacht: Bij Qtime Adventures ben je geen nummer. Onze trainers kennen je bij naam, zijn op de hoogte van je doelen en zorgen ervoor dat je deze doelen op een effectieve manier bereikt.
  • Professionele begeleiding: Onze enthousiaste trainers hebben jarenlange ervaring in het vak. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van goed opgezette trainingen die vol zitten met diverse uitdagende oefeningen. 
  • Unieke locatie: De prachtige bosrijke omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch biedt meer dan alleen een schilderachtig uitzicht; het is ook een bron van inspiratie, motivatie en energie.
  • Diversiteit in workouts: Elke training is anders. Dit houdt je niet alleen gemotiveerd, maar zorgt er ook voor dat je lichaam constant wordt uitgedaagd en dat je niet in een routine vervalt.
  • Veiligheid voorop: Terwijl we houden van een goede uitdaging, staat jouw veiligheid altijd voorop. We zorgen ervoor dat je de oefeningen correct uitvoert en dat je uitgedaagd wordt binnen je eigen grenzen.
  • Groepsgevoel: Bij Qtime Adventures word je deel van een groep. Samen sporten, samen lachen en samen doelen bereiken. Je zult snel nieuwe vrienden maken en elkaar motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Interesse in een bootcamp in Drenthe? 

Stap uit je comfortzone en ga de uitdaging aan! Bootcampen bij Qtime Adventures in Drenthe betekent niet alleen werken aan je fysieke gezondheid, maar ook aan een positieve mindset, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Onze uitdagende sessies in de prachtige omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch zijn de perfecte manier om jezelf te herontdekken, nieuwe vrienden te maken en een gevoel van prestatie te ervaren na elke training.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon een uurtje plezier wilt hebben terwijl je actief bent, onze bootcamp in Drenthe is de perfecte keuze. Met meerdere trainingstijden, een breed scala aan oefeningen en een groep gemotiveerde medesporters om je te ondersteunen, zul je snel de resultaten zien en voelen.

Ontmoet onze trainers

Een groot deel van wat onze bootcamps zo bijzonder maakt, zijn de mensen die ze leiden. Maak kennis met Nick Pathuis en Kenny Wigboldij, de drijvende krachten achter Qtime Adventures.

Nick Pathuis

Met een onstuitbare passie voor sport is Nick al jaren bezig in zowel zijn professionele als persoonlijke leven. Van het begeleiden van kinderen tot ouderen, zijn brede ervaring en enthousiasme maken hem tot een uitstekende trainer. “Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!”

Kenny Wigboldij

Mede-eigenaar van Qtime Adventures en met een hart voor het organiseren van activiteiten, Kenny brengt 10 jaar ervaring als sport- en bewegingscoördinator mee, waaronder 4 jaar in de pedagogische sector. “Met mijn passie voor het creëren van geweldige ervaringen voor onze gasten, zorgen we bij Qtime Adventures voor unieke outdoor activiteiten voor iedereen.”

Doe ook mee aan onze bootcamp in Drenthe! 

Meld je vandaag nog aan en begin jouw avontuur naar een gezondere, sterkere en gelukkigere jij!

aanmelden?

de bootcamp trainers

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?