doe jij mee aan onze

Bootcamp in groningen?

Ben jij klaar voor een gezonde levensstijl? Kies dan voor een avontuurlijke workout in de vorm van een bootcamp in Groningen met Qtime Adventures! Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren begeleiders voer je een full body workout uit, waarbij de focus ligt op een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen. Als kers op de taart doe je dit lekker in de buitenlucht en met plezier.

Direct contact?

Bel: 0631934598 of 0648855253

Mail: info@qtimeadventures.nl

Waarom kiezen voor Qtime Adventures? 

En wat onze bootcamp extra speciaal maakt? Dit alles gebeurt onder leiding van onze ervaren en gemotiveerde trainers die jou op elk moment motiveren en uitdagen. De prachtige bosrijke omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch vormt het decor van jouw training. Hier maken we niet alleen gebruik van het natuurlijke landschap maar ook van het speciaal ontworpen bootcampveld en onze uitdagende stormbaan. Of je doel nu is om spiermassa op te bouwen, je conditie te verbeteren, of gewoon even lekker te zweten, samen werken we aan het bereiken van jouw fysieke en mentale doelen. En het maakt niet uit of je net begint met sporten of al jaren ervaring hebt; onze trainingen zijn afgestemd op alle niveaus. Dus iedereen, van beginner tot gevorderde, kan op een veilige en effectieve manier werken aan zijn of haar fitheid bij Qtime Adventures.

Wat kun je verwachten van onze bootcamp in Groningen? 

Wanneer je je aanmeldt voor een bootcamp bij Qtime Adventures, kies je niet zomaar voor een doorsnee workout, maar voor een totaalervaring die je lichamelijk en mentaal zal uitdagen.

  • Professionele begeleiding: Onze trainers zijn niet alleen ervaren en gemotiveerd, maar brengen ook een passie voor sport en een drive om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Ze zijn opgeleid om elke deelnemer persoonlijke aandacht te geven en ervoor te zorgen dat je techniek correct en veilig is.
  • Diversiteit in training: Geen enkele training is hetzelfde. We combineren diverse oefeningen en maken gebruik van zowel het bootcampveld als de stormbaan, zodat je je nooit zult vervelen en altijd wordt uitgedaagd.
  • Teamspirit: Bootcampen bij Qtime Adventures betekent ook werken in teamverband. Samenwerking, motivatie en het vieren van elkaars successen maken deel uit van de ervaring.
  • Aanpassing aan jouw niveau: Ongeacht je fitnessniveau, onze bootcamp is zo ontworpen dat het zowel voor beginners als gevorderden uitdagend is. De trainers zullen de intensiteit en complexiteit van de oefeningen aanpassen aan jouw persoonlijke capaciteiten.
  • Unieke locatie: De groene, bosrijke omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar helpt ook om je te verbinden met de natuur terwijl je traint, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn en ontspanning na elke zweetsessie.

Interesse in een bootcamp in Groningen? 

Als het idee van trainen in een inspirerende, natuurlijke omgeving onder leiding van gedreven professionals je aanspreekt, dan is de bootcamp van Qtime Adventures in Groningen precies wat je zoekt. Het is niet alleen een kans om fitter en sterker te worden, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te werken en te genieten van de frisse buitenlucht.

Ontmoet onze trainers

Een groot deel van wat onze bootcamps zo bijzonder maakt, zijn de mensen die ze leiden. Maak kennis met Nick Pathuis en Kenny Wigboldij, de drijvende krachten achter Qtime Adventures.

Nick Pathuis

Met een onstuitbare passie voor sport is Nick al jaren bezig in zowel zijn professionele als persoonlijke leven. Van het begeleiden van kinderen tot ouderen, zijn brede ervaring en enthousiasme maken hem tot een uitstekende trainer. “Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!”

Kenny Wigboldij

Mede-eigenaar van Qtime Adventures en met een hart voor het organiseren van activiteiten, Kenny brengt 10 jaar ervaring als sport- en bewegingscoördinator mee, waaronder 4 jaar in de pedagogische sector. “Met mijn passie voor het creëren van geweldige ervaringen voor onze gasten, zorgen we bij Qtime Adventures voor unieke outdoor activiteiten voor iedereen.”

Doe ook mee aan onze bootcamp in Groningen! 

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van onze bootcamptraining in Groningen? Wacht dan niet langer! Of je nu solo komt of met een groep vrienden, er is altijd een plek voor jou bij Qtime Adventures. Meld je aan, trek je sportschoenen aan en bereid je voor op een leuke en uitdagende workout! 

 

Meld je vandaag nog aan en begin jouw avontuur naar een gezondere, sterkere en gelukkigere jij!

aanmelden?

de bootcamp trainers

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?