doe jij mee aan onze

Schoolkamp in Friesland?

Kinderen ervaren schoolkamp niet zomaar als een leuk uitje: het is een complete ervaring waar kinderen leuke en blijvende herinneringen opdoen en waar ze zich verder ontwikkelen. In Qtime Adventures vind je een ideale partner voor het organiseren van een onvergetelijk schoolkamp in Friesland. Leerlingen genieten niet alleen van de prachtige natuur, maar worden ook uitgedaagd en vermaakt met een breed aanbod aan avontuurlijke en leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een outdoor escape room of uitdagende zeskampspellen die zorgen voor vermaak en een sterkere groepsbinding. 

 Wat Qtime Adventures onderscheidt ten opzichte van andere organisatoren, is dat wij de nadruk leggen op een persoonlijke aanpak. Wij geloven dat elk schoolkamp in Friesland uniek en afgestemd moet zijn op de wensen en behoeften van de groep. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om een programma op maat te ontwerpen dat perfect past bij jouw leerlingen. Al onze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs die zorgen voor een zorgeloze en plezierige ervaring.

 Dus, ben jij op zoek naar een onvergetelijk schoolkamp in Friesland? Kies dan voor Qtime Adventures en voeg je bij de scholen die al eerder voor ons kozen.

Direct contact?

Bel: 0631934598 of 0648855253

Mail: info@qtimeadventures.nl

Of vraag direct een offerte aan

Outdoor schoolkamp in Friesland: een avontuurlijke dag vol plezier

Wanneer je kiest voor Qtime Adventures, genieten je leerlingen van een dag vol met avontuurlijke activiteiten die zorgen voor de nodige plezier en samenwerking. De dag wordt gestart met een warm welkom en iets lekkers. Daarna zorgen we voor het nodige avontuur met diverse teambuildingsactiviteiten. Of je nu ‘s ochtends kiest voor twee activiteiten of liever 1 activiteit per dagdeel, de keuze is reuze! En na alle actie kunnen de leerlingen genieten van een smaakvolle lunch. Dit alles gebeurt onder het toezicht van ervaren en enthousiaste begeleiders die jouw schoolkamp in Friesland een onvergetelijk avontuur maken. 

Wil je een idee krijgen hoe het schoolkamp eruit komt te zien? Bekijk dan onze programma’s! 

Genoeg keuze aan leuke en spannende activiteiten

Wil jij een schoolkamp organiseren waar leren en avontuur hand in hand gaan? Laat je schoolkamp in Friesland organiseren door Qtime Adventures en je geniet van een veelzijdige mix aan activiteiten die de zintuigen van leerlingen laten prikkelen en die tegelijkertijd educatief zijn. 

Ons programma biedt avontuur, laat leerlingen samenwerken en daagt ze uit om na te denken en zich fysiek in te spannen. Hieronder lees je meer over de verschillende activiteiten die wij bieden.

 • Escape from the forest: Daag je leerlingen uit met dit spannende avontuur. De leerlingen worden gestimuleerd om samen te werken en kritisch te denken door puzzels op te lossen. Bij elke puzzel die opgelost wordt komt de ontsnapping uit het spannende bos dichterbij. 
 • Archery tag: Word een echte Robin Hood tijdens je schoolkamp! Archery tag combineert elementen van boogschieten, paintball en trefbal. Met pijlen voorzien van foam-tops is het een veilige en spannende activiteit, perfect om de teamgeest onder leerlingen te versterken.
 • Outdoor games: Een reeks spellen in de buitenlucht die de leerlingen fysiek en mentaal uitdagen. Van een katapult bouwen tot het maken van een wandelende A, deze games stimuleren samenwerking en bieden volop plezier.
 • Bouwopdrachten: Met gebruik van basismaterialen krijgen de leerlingen de taak om iets te bouwen, zoals een vlot of schuilplaats. Hierbij komt creatief denken, samenwerking en technisch inzicht kijken.
 • Bootcamp: Een intensieve workout in de buitenlucht waarbij leerlingen hun uithoudingsvermogen en kracht testen. Onder begeleiding van een instructeur worden ze uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.
 • Kanovaren: Geniet van de rustige wateren terwijl je de prachtige natuurlijke omgeving vanuit een ander perspectief bekijkt. Leerlingen werken samen om de kano te sturen en leren tegelijkertijd over de lokale natuur en waterwegen.

Waarom kiezen voor Qtime Adventures?

Bij Qtime Adventures ontsnappen je leerlingen uit hun dagelijkse routine en leren ze zichzelf en de groep te ontwikkelen buiten vier muren. Ze genieten van een avontuurlijke dag vol met leermomenten. Maar waarom zou je nog meer voor Qtime Adventures kiezen voor het organiseren van je schoolkamp in Friesland? 

 • Diversiteit in activiteiten: Door onze enorme variatie aan activiteiten, van outdoor escape rooms tot aan een gethematiseerd zeskamp, vind je altijd een activiteit die je leerlingen zal uitdagen en inspireren. 
 • Locaties: Dankzij onze strategisch gelegen locaties op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, kunnen scholen vanuit heel Noord-Nederland eenvoudig en snel deelnemen aan onze programma’s.
 • Aanpassingsvermogen: We begrijpen dat elke school en elke groep uniek is. Daarom zijn onze programma’s flexibel en kunnen ze worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften.
 • Professionele begeleiding: Elk programma wordt begeleid door ons team van getrainde professionals, die ervoor zorgen dat alle activiteiten veilig, educatief en vooral erg leuk zijn.
 • Samenwerkingsgerichte activiteiten: Wij benadrukken het belang van teamwerk in onze activiteiten. Of het nu gaat om het oplossen van puzzels of fysieke uitdagingen, samenwerken staat centraal.
 • Onderwijs en betrokkenheid: Onze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Wij streven ernaar de leerlingen te betrekken en ze tegelijkertijd iets nieuws te leren.
 • Passie: Bij Qtime Adventures doen we wat we het liefste doen. Onze passie voor avontuur en onderwijs is terug te zien in elk programma dat we aanbieden.

Schoolkamp in Friesland organiseren?

Dus, ben je klaar om een schoolkamp in Friesland te organiseren dat leerlingen nog lang zullen herinneren? Kies voor Qtime Adventures! Met ons diverse aanbod, professionele begeleiding en passie voor avontuur, bieden wij een unieke ervaring. Heeft deze informatie je enthousiast gemaakt of heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0631934598 of 0648855253. Je kunt ons ook mailen op info@qtimeadventures.nl. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een onvergetelijk schoolkamp in Friesland bij Qtime Adventures!

 

vraag vrijblijvend een offerte aan

maak kennis met onze schoolkamp begeleiders

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?