doe jij mee aan onze

Schoolkamp in Drenthe?

Een schoolkamp is meer dan een uitstapje; het is een ervaring waar leerlingen zich ontwikkelen en blijvende herinneringen opdoen. Qtime Adventures is de ideale bestemming voor een schoolkamp in Drenthe. Hier worden de leerlingen niet alleen één met de natuur, maar worden ze ook uitgedaagd en vermaakt. Ons aanbod varieert van spannende outdoor escape rooms tot uitdagende zeskampspellen die zorgen voor een sterke groepsbinding.

Wat Qtime Adventures echt speciaal maakt, is onze persoonlijke aanpak. Wij geloven dat elk schoolkamp uniek moet zijn, afgestemd op de wensen en behoeften van de groep. Ons team staat klaar om een programma te ontwerpen dat perfect aansluit bij jouw leerlingen. Veiligheid staat bij ons voorop. Al onze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs die zorgen voor een zorgeloze en plezierige ervaring.

 Op zoek naar een onvergetelijk schoolkamp in Drenthe? Bij Qtime Adventures ben je aan het juiste adres. Voeg je bij de scholen die al voor ons hebben gekozen en beleef een avontuur om nooit te vergeten.

Direct contact?

Bel: 0631934598 of 0648855253

Mail: info@qtimeadventures.nl

Of vraag direct een offerte aan

Outdoor schoolkamp in Drenthe: een dag vol actie en plezier

Stel je een dag voor vol plezier, samenwerking en avontuur. De dag wordt gestart bij De Zwerfsteen met een warm welkom en iets lekkers. Daarna barst de actie los met de keuze uit diverse teambuildingsactiviteiten. Of je nu ‘s ochtends kiest voor twee activiteiten of liever 1 activiteit per dagdeel, de keuze is reuze! En na alle actie kunnen de leerlingen genieten van een smaakvolle lunch. Dit alles onder begeleiding van de professionele begeleiders van Qtime Adventures die jouw schoolkamp in Drenthe onvergetelijk zullen maken. 

Wil je een idee krijgen hoe het schoolkamp eruit komt te zien? Bekijk dan onze programma’s! 

Een divers aanbod aan leuke activiteiten

Op zoek naar een plek waar avontuur en leren hand in hand gaan? Een schoolkamp bij Qtime Adventures in Drenthe biedt een veelzijdige mix van activiteiten die de zintuigen prikkelen en tegelijkertijd educatief zijn. Ons programma zet leerlingen aan het denken, daagt ze fysiek uit en moedigt samenwerking aan. Hieronder lees je meer over de verschillende activiteiten die wij bieden.

 • Escape from the forest: Stimuleer leerlingen om samen te werken en kritisch te denken, terwijl ze puzzels oplossen om uit een prachtig bos te ontsnappen. Een spannend avontuur dat klassen dichter bij elkaar brengt.
 • Archery tag: Word een echte Robin Hood tijdens je schoolkamp! Archery tag combineert elementen van boogschieten, paintball en trefbal. Met pijlen voorzien van foam-tops is het een veilige en spannende activiteit, perfect om de teamgeest onder leerlingen te versterken.
 • Outdoor games: Meer dan alleen spellen; het zijn lessen in strategie en samenwerking. Deze activiteiten zijn ideaal om banden tussen klasgenoten te versterken en elkaar op een informele manier beter te leren kennen.
 • Bouwopdrachten: Breng theorie in praktijk! Door vlotten en katapulten te bouwen, ontwikkelen leerlingen hun technische inzicht, terwijl ze tegelijkertijd hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden aanscherpen.
 • Bootcamp: Zet door en ga voor de uitdaging. Dit is een kans voor leerlingen om hun fysieke grenzen te testen en te leren over het belang van doorzettingsvermogen en teamwork.
 • Kanovaren: Ontdek de wateren van Drenthe tijdens je schoolkamp! Samen peddelen, de natuur in je opnemen en de samenwerking aangaan. Kanovaren is een avontuurlijke activiteit die teambuilding en natuurbeleving combineert. Perfect voor een onvergetelijke dag!

Waarom kiezen voor Qtime Adventures?

Bij Qtime Adventures geloven we dat je ook buiten vier muren kunt leren. Een schoolkamp met ons is niet alleen een ontsnapping uit de dagelijkse routine, maar ook een avontuurlijke dag vol leermomenten. Maar, wat maakt ons nog meer speciaal? 

 • Diversiteit in activiteiten: Ons aanbod, variërend van outdoor escape rooms tot survivalrun-trainingen, garandeert dat elke leerling iets vindt dat hem of haar uitdaagt en inspireert.
 • Locaties: Schoolkampen in de natuurlijke schoonheid van onze locaties geven leerlingen de mogelijkheid om de band met de natuur te versterken en buiten hun comfortzone te treden.
 • Aanpassingsvermogen: Wij begrijpen dat elke school uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte activiteiten aan die aansluiten bij de leerdoelen en behoeften van elke schoolgroep.
 • Professionele begeleiding: Onze instructeurs zijn getraind om educatieve en veilige ervaringen te bieden, zodat leerkrachten met een gerust hart kunnen deelnemen.
 • Samenwerkingsgerichte activiteiten: Onze teambuildingsevenementen zijn speciaal ontworpen voor scholen en focussen op het bevorderen van samenwerking, communicatie- en leiderschapsvaardigheden onder leerlingen.
 • Onderwijs en betrokkenheid: Naast plezier hechten we waarde aan educatie. We integreren leerzame elementen in onze activiteiten en werken samen met scholen om doelen te bereiken.
 • Passie: Ons team is gepassioneerd over het creëren van prachtige ervaringen, wat zorgt voor een enthousiaste en inspirerende sfeer tijdens het kamp.

Schoolkamp in Drenthe organiseren?

Dus, ben je klaar om een schoolkamp in Drenthe te organiseren dat nog lang zal nagalmen bij je leerlingen? Kies voor Qtime Adventures! Met ons diverse aanbod, professionele begeleiding en passie voor avontuur, bieden wij een unieke ervaring. Heeft deze informatie je enthousiast gemaakt of heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0631934598 of 0648855253. Je kunt ons ook mailen op info@qtimeadventures.nl. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een onvergetelijk schoolkamp in Drenthe bij Qtime Adventures!

vraag vrijblijvend een offerte aan

maak kennis met onze schoolkamp begeleiders

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?