doe jij mee aan onze

Bootcamp in friesland?

Zoek je naar een manier om actief en fit te worden midden in de natuur? Dan is onze bootcamp in de buurt van Friesland dé oplossing voor jou. Onze uitdagende sessies in de prachtige omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch zijn de perfecte manier om jezelf uit te dagen op sportief vlak en fitter te worden, zowel mentaal als fysiek. 

Samen met onze enthousiaste en ervaren begeleiders voer je een full body workout uit, waarbij plezier, uithoudingsvermogen en kracht hand in hand gaan. Of je nu een beginnend sporter bent of je al veel ervaring hebt, onze bootcamp in Friesland is zorgvuldig ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen.

Direct contact?

Bel: 0631934598 of 0648855253

Mail: info@qtimeadventures.nl

Waarom kiezen voor Qtime Adventures? 

Onze bootcamp in Friesland is méér dan alleen een sportactiviteit; het is een ervaring op zich. Bij Qtime Adventures zorgen we ervoor dat elke deelnemer zich speciaal en gewaardeerd voelt. Als je voor ons kiest, kies je voor een unieke combinatie van kwaliteit, persoonlijke aandacht en een adembenemende omgeving. Bij ons staat de deelnemer centraal, en dat merk je in alles wat we doen. Onze trainers zijn deskundig en gepassioneerd over hun vak. Ze begeleiden je niet alleen tijdens de workouts, maar helpen je ook je persoonlijke sportieve doelen te behalen. De prachtige omgeving van de Zwerfsteen in Roderesch geeft een extra dimensie aan je training. Hier kom je niet alleen fysiek, maar ook mentaal tot rust. De diversiteit aan oefeningen, de persoonlijke aanpak en de natuurlijke setting maken elke bootcamp sessie tot een unieke ervaring. Kortom, bij Qtime Adventures krijg je de complete beleving. 

Wat kun je verwachten van onze bootcamp in Friesland? 

Wanneer je je aanmeldt voor onze bootcamp in Friesland geniet je van een complete ervaring die je zowel mentaal als fysiek zal uitdagen. Daarnaast staat je het onderstaande te verwachten. 

  • Persoonlijke benadering: Onze trainers kennen elke deelnemer bij naam en zijn op de hoogte van je persoonlijke doelen. Ze zorgen ervoor dat je deze doelen op een effectieve en veilige manier bereikt.
  • Diversiteit in trainingen: Geen enkele sessie is hetzelfde. Hierdoor blijf je constant uitgedaagd en gemotiveerd. Van krachttraining tot uithoudingsvermogen, elke les biedt een nieuw avontuur.
  • Unieke natuurlijke omgeving: De Zwerfsteen in Roderesch is niet zomaar een locatie. Het is een plek waar je midden in de natuur traint, wat zorgt voor een extra stimulans en rustmoment tijdens het sporten.
  • Complete workouts: Onze bootcamp in Friesland biedt een full body workout waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Dit betekent dat je in korte tijd effectief werkt aan je algehele fitheid.
  • Groepsgevoel: Bij Qtime Adventures ben je niet alleen. Je wordt deel van een groep waarin iedereen elkaar steunt, motiveert en samen viert wanneer doelen worden bereikt.
  • Flexibiliteit: Of je nu een keer per week wilt trainen of twee keer, wij bieden verschillende dagen waarop je kunt trainen. 

Interesse in een bootcamp in Friesland? 

Wacht niet langer en maak kennis met de unieke beleving die Qtime Adventures je biedt. Ongeacht je fitnessniveau of ervaring, onze bootcamp in Friesland is voor iedereen toegankelijk. Wij zorgen voor de ideale setting, professionele begeleiding en een gemotiveerde groep medesporters. 

Ontmoet onze trainers

Een groot deel van wat onze bootcamps zo bijzonder maakt, zijn de mensen die ze leiden. Maak kennis met Nick Pathuis en Kenny Wigboldij, de drijvende krachten achter Qtime Adventures.

Nick Pathuis

Met een onstuitbare passie voor sport is Nick al jaren bezig in zowel zijn professionele als persoonlijke leven. Van het begeleiden van kinderen tot ouderen, zijn brede ervaring en enthousiasme maken hem tot een uitstekende trainer. “Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!”

Kenny Wigboldij

Mede-eigenaar van Qtime Adventures en met een hart voor het organiseren van activiteiten, Kenny brengt 10 jaar ervaring als sport- en bewegingscoördinator mee, waaronder 4 jaar in de pedagogische sector. “Met mijn passie voor het creëren van geweldige ervaringen voor onze gasten, zorgen we bij Qtime Adventures voor unieke outdoor activiteiten voor iedereen.”

Doe ook mee aan onze bootcamp in Friesland! 

Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een fitter, sterker en gezonder leven.

aanmelden?

de bootcamp trainers

nick-pathuis

Nick Pathuis

Mijn naam is Nick Pathuis en ik heb een grote passie voor sport en krijg energie van mensen motiveren en inspireren. Ik ben al jaren bezig met sport en recreatie, binnen mijn studie en werk als in mijn privéleven. Ik heb werkervaring met verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen, van kinderen tot en met ouderen en van individuele begeleiding tot het begeleiden van grote groepen. Wat jullie van mij kunnen verwachten is een flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Ik ben fanatiek in het spel en ik zorg ervoor dat plezier altijd voorop staat!

kenny-wigboldij

Kenny Wigboldij

Mijn naam is Kenny Wigboldij en na een aantal jaar (en nog steeds) werkzaam te zijn geweest als recreatieleider ben ik samen met Nick Pathuis Qtime Adventures gestart. Sinds ik mijn opleiding aan het Alfa College Sport en Bewegen heb afgerond ben ik al bezig met het organiseren van leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Elke dag probeer ik weer een fantastische dag te organiseren met veel gelach en plezier voor iedereen! 

Zien we je snel?